IVECO S-WAY NP PRE-OWNED: THE NATURAL CHOICE

IVECO S-WAY NP is de onbetwiste leider voor duurzaam langeafstandstransport: deze 100% connected truck biedt een superieure rij- en woonervaring aan boord, compromisloze efficiëntie bij elke missie en het concurrentievoordeel van een echt groene en rendabele transportoplossing met de beste in zijn klasse.


Total Cost of Ownership.

De cabine is ontworpen rondom de behoeften van de bestuurder om zijn rij-, werk- en leefomstandigheden naar een geheel nieuw niveau te tillen. Met zijn extreem stille werking biedt hij het beste akoestische comfort in de cabine. De ruime en overzichtelijke omgeving is rijk aan comfortfuncties en geavanceerde functionaliteiten. De nieuwe cabine is klaar om de favoriet van chauffeurs te worden en hun thuis weg van huis.

 

IVECO S-WAY NP wordt aangedreven door de meest geavanceerde aardgastechnologie op de markt. Hij levert uiterst efficiënte prestaties en maakt maximaal gebruik van de voordelen van de meest milieuvriendelijke brandstof die vandaag beschikbaar is.

De geavanceerde connectiviteit zorgt ervoor dat de bestuurder altijd in contact staat met zijn wagenparkbeheerder, zijn dealer en de deskundige specialisten van IVECO, zodat hij nooit alleen onderweg is. Het ontsluit een hele reeks innovatieve diensten op maat, ontwikkeld om het voertuig op de weg te houden en de efficiëntie van het wagenpark te maximaliseren.

Prestaties of respect voor het milieu? U hoeft niet langer te kiezen.

 

ONBEPERKTE DUURZAAMHEID

 

- NATUURLIJK LANGE AFSTAND

IVECO S-WAY NP is de eerste aardgastruck op de markt die specifiek ontworpen is voor internationaal langeafstandstransport. Hij is verkrijgbaar in verschillende combinaties in LNG- en CNG-versies en biedt de beste brandstofautonomie in zijn klasse met tot 1.000 km met CNG en tot 1.600 km met LNG.

 

- ECONOMISCHE DUURZAAMHEID

IVECO S-WAY NP geeft u een concurrentievoordeel met een echt 'groene' en rendabele oplossing voor langeafstandstransport, met de beste Total Cost of Ownership in zijn klasse, tot 9% lager dan een dieseltruck. De groene en stille werking biedt toegang tot stadscentra, dichtbevolkte gebieden en streng gereguleerde emissiearme zones.

 

- EFFICIËNTE MILIEUDUURZAAMHEID

IVECO S-WAY NP maximaliseert de voordelen van de meest milieuvriendelijke brandstof om de luchtkwaliteit te verbeteren met 95% minder fijnstof en 90% minder NO2, en matigt de klimaatverandering door de CO2-uitstoot met 95% te verminderen met biomethaan. Het draagt ook bij aan een stillere omgeving met slechts 71dB(A) Piek Quiet Truck wanneer in de stille modus - ideaal voor nachtelijke leveringen.

 

- CIRCULAIRE ECONOMIE

De IVECO S-WAY NP kan rijden op biomethaan, een hernieuwbare energiebron met de laagste koolstofvoetafdruk op basis van een levenscyclusanalyse. Het kan lokaal worden geproduceerd uit landbouw- en stadsafval, wat niet alleen extra inkomsten oplevert voor boeren, maar ook lokale banen oplevert. Het betekent ook de mogelijkheid om een circulaire economie te creëren die het gebruik van nieuwe hulpbronnen, het ontstaan van afval en koolstofuitstoot minimaliseert.

- het kan zelfs leiden tot een negatieve uitstoot van broeikasgassen door koolstofvastlegging.

 

- DESKUNDIGE ONDERSTEUNING VAN DE TECHNOLOGIELEIDER

IVECO is al meer dan 20 jaar pionier op het gebied van aardgastechnologie en heeft een wijdvertakt netwerk ontwikkeld van IVECO-servicepunten die gespecialiseerd zijn in LNG- en CNG-technologie en die ondersteuning bieden in heel Europa.

 

IVECO TANKSTATION

Plan uw volgende reis: https://private.iveco.com/gas-station-locator/Pages/index.html