Be the change! De overgang van OK TRUCKS naar IVECO CERTIFIED PRE-OWNED is nu ON! Ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze tweedehandswagens, ondersteund door een wereld aan uitgebreide services. Uw reis naar een uitstekende waarde begint hier.

VOERTUIGEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN.

Onze voertuigen ondergaan een reeks controles en inspecties volgens een vaste procedure voordat ze op de markt worden gebracht. Dus ook al zijn onze voertuigen tweedehands, onze klanten kunnen er zeker van zijn dat ze voertuigen krijgen die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook in perfecte staat verkeren.

120 gecontroleerde punten omvatten de volgende onderdelen:

 

 • Interieur
 • Electronica aan boord
 • Cabine / carrosserie
 • Chassis
 • Remsysteem
 • Motor
 • Brandstofsysteem
 • Versnellingsbak / Differentieel
 • Koppeling
 • Koelsysteem
 • Verwarming / Airconditioning
 • Carrosserie / Hydraulisch systeem

Elke klant heeft andere eisen - ook wat betreft prijs en staat van het voertuig. Op basis van hun specifieke kenmerken, zoals leeftijd, kilometerstand en opknapwerkzaamheden, worden de voertuigen onderverdeeld in drie categorieën - PREMIUM, PLUS en STANDAARD - om zo goed mogelijk aan de behoeften van de klanten te voldoen.

Het IVECO CERTIFIED PRE-OWNED NETWORK is aanwezig in meer dan 25 landen. Een professioneel team ondersteunt onze klanten bij de keuze van de meest geschikte tweedehands truck op basis van hun bedrijfstoepassing om de beste prijs-kwaliteitverhouding te krijgen.

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED biedt u een uitgebreid garantieprogramma, geldig in heel Europa tot 36 maanden, dat u modulair kunt aanvragen volgens uw individuele behoeften. Gedurende een lange periode bent u er zeker van dat uw voertuig wordt gecontroleerd en gerepareerd met de uitstekende professionele vaardigheden die het kenmerk zijn van het IVECO After-Sales Service Network.

Uw bedrijf staat nooit stil, dus u moet erop kunnen vertrouwen dat uw voertuig operationeel is wanneer u het nodig hebt. Onze services zijn ontworpen om de uptime te maximaliseren door middel van real-time voertuigbewaking, diagnose op afstand, onderhouds- en reparatieplannen, evenals preventieve acties in uw favoriete IVECO-werkplaats, wanneer dat nodig is.

Uw voertuig moet perfect passen bij uw bedrijfs- en operationele eisen en gedurende de hele levensduur optimaal presteren. Kwaliteit en betrouwbaarheid worden gecertificeerd door IVECO via de hoogwaardige IVECO Genuine Parts, die in combinatie met de professionele vaardigheden van IVECO-technici uw grootste bondgenoten zijn voor de productiviteit van uw bedrijf.

Onze TopCare-pakketten zorgen voor wat het belangrijkst is. Te beginnen met de gezondheid en veiligheid van mensen, via de beveiliging van het voertuig en de lading, tot aan volledige gemoedsrust voor zowel de bestuurder als de truck.

Onze telematicadiensten helpen u om het brandstofverbruik te verminderen, routes te optimaliseren en de rijstijl van uw chauffeurs te verbeteren via rapportage en analyse van de voertuigprestaties, voor een productievere en efficiëntere onderneming met lagere bedrijfskosten.

Mocht u een probleem hebben met uw voertuig, dan staat ons gratis servicenummer 24 uur per dag voor u klaar met 2000 assistentiepunten in Europa. Bovendien kan elke IVECO-werkplaats snel en eenvoudig hulp bieden. Zo kan elke klant - waar hij zich ook bevindt - gemakkelijk een competente contactpersoon in de buurt vinden.

Wij begrijpen de uitdagingen en mogelijkheden waarmee onze klanten in hun bedrijf worden geconfronteerd. Daarom bieden we financiële oplossingen die voldoen aan de verschillende behoeften met een toekomstgerichte aanpak: het analyseren van de constante evolutie van de markt, het benutten van nieuwe technologieën en het zoeken naar synergiën met gespecialiseerde partners zijn de sleutel tot het ondersteunen van uw bedrijf terwijl het zich ontwikkelt.

 

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED, de betrouwbare keuze voor een duurzaam tweede leven.