IVECO S-WAY MY19 PRE-OWNED: BORN TO LAST

IVECO S-WAY biedt een complete transportoplossing die ontworpen is om het leven van de bestuurder aan boord te verbeteren en de eigenaars in staat te stellen efficiënt, winstgevend en duurzaam te werken.

IVECO S-WAY tilt de werk- en leefervaring van de chauffeur naar een hoger niveau met een cabine die ontworpen is rond hun behoeften en die een ruime en overzichtelijke omgeving biedt, rijk aan comfortfuncties en geavanceerde functionaliteiten. Het is klaar om de favoriet van chauffeurs te worden en hun thuis weg van huis.

In een tijd waarin logistieke operatoren en voertuigeigenaars geconfronteerd worden met een steeds fellere concurrentie, biedt IVECO S-WAY een uitstekend brandstofrendement en duurzaamheid, samen met een lage Total Cost of Ownership dankzij zijn geavanceerde technologieën en innovatieve diensten.

IVECO S-WAY is een 100% connected truck in een tijdperk van proactieve en voorspellende ondersteuning. Dankzij de geavanceerde connectiviteit staan de chauffeurs altijd in contact met hun wagenparkbeheerder, hun dealer en de deskundige specialisten van IVECO, zodat ze nooit alleen onderweg zijn. Het ontsluit ook een hele reeks innovatieve diensten op maat van de behoeften van de klant, ontwikkeld om het voertuig op de weg te houden, optimaal te laten presteren en de efficiëntie van het wagenpark te maximaliseren.

Ontdek onze IVECO S-WAY voertuigen, Born to last!

DE JUISTE CABINE VOOR ELKE MISSIE

Het IVECO S-WAY cabineaanbod biedt een keuze aan cabines die passen bij uw missie: de AS slaapcabine, met hoog en laag dak, de AT slaapcabine met laag of middelhoog dak, en de AD korte cabine met laag dak.

IVECO S-WAY biedt een volledig gamma bakwagens, in versies met diesel- en aardgasmotor, geschikt voor alle missies - van gemeentelijke toepassingen en leveringen tot wissellaadbakken. Het robuuste en duurzame chassis maakt het een favoriet van carrosseriebouwers voor het gemak en de grote verscheidenheid aan mogelijke constructies.

RIJDEN IN STIJL EN LEVEN IN COMFORT

Elk detail is zorgvuldig bestudeerd om de aerodynamische prestaties van het voertuig te maximaliseren: alle ruimtes en openingen zijn dichtgemaakt om de luchtstroom te optimaliseren en het brandstofverbruik aanzienlijk te verlagen. De volledige bestuurdersruimte is gecreëerd voor meer ruimte en een uitstekend zicht.

De ruime nieuwe cabine biedt alle opbergruimte die je nodig hebt, met goed ingedeelde, ruime compartimenten. De gevormde bovenste plank heeft een enorme capaciteit van 250 liter.

DISTINCTIEF EN FUNCTIONEEL: BUMPER en VOLLEDIGE LED-verlichting

De vernieuwde bumper biedt een keuze uit kunststof en hybride oplossingen om te voldoen aan de vereisten van je specifieke missie. De meerdelige bumper beschermt u en uw voertuig - en bespaart op reparatiekosten omdat u alleen het beschadigde deel hoeft te vervangen.

IVECO S-WAY is 100% volledig LED - van binnen en van buiten, inclusief de doorrijlichten. De nieuwe LED-lampen zorgen voor de perfecte verlichting in de cabine en op de weg voor veilig rijden 's nachts.