DAILY MY2019 BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Trouw blijvend aan de waarden die zijn DNA kenmerken (betrouwbaarheid, efficiëntie, veelzijdigheid), is DAILY het referentiepunt geworden voor innovatie in de sector van lichte bedrijfsvoertuigen.

 

Met DAILY MY19 komen bedrijfsvoertuigen steeds dichter bij de autowereld dankzij al deze hoofdkenmerken:

 

DUURZAAMHEID EN RENTABILITEIT

DAILY's focus op efficiëntie zorgt voor een verdere stap in de richting van koolstofvrij transport, hand in hand met een brandstofbesparing die uw bedrijfsresultaten ten goede komt en de topprestaties die u nodig hebt om uw missie effectief uit te voeren. Verbeteringen aan het ontwerp en langere olieverversingsintervallen verlagen uw onderhoudskosten, wat bijdraagt aan uw winstgevendheid.

Tot 10% minder brandstofverbruik.

Tot 10% lagere onderhoudskosten.

 

BEGELEID RIJDEN EN VEILIGHEID

DAILY boekt aanzienlijke vooruitgang op de weg naar autonoom rijden en veiligheid met de introductie van een complete set Advanced Driver Assistance Systems. Deze geavanceerde technologieën staan tot uw dienst: ze stellen u in staat om u in alle veiligheid volledig te concentreren op uw werk, dat steeds meer multitasking vereist. Ze verminderen het risico op ongevallen op snelwegen en drukke straten in de stad, helpen u in lastige situaties en nemen de stress weg in druk verkeer - ten gunste van uw levenskwaliteit aan boord en van uw bedrijf.

Tot 38% minder ongevallen in de stad met de Advanced Driver Assistance Systems.

* Alleen beschikbaar in sommige versies

 

LEEF- EN RIJERVARING AAN BOORD

DAILY gebruikt technologie voor een superieure rijervaring en de perfecte werkomgeving. Het leven aan boord is gemakkelijker, comfortabeler en productiever dan ooit.

70% minder stuurinspanning met de nieuwe Electric Power Steering en City Mode.

15% beter zicht en betere obstakelwaarneming met LED-verlichting.


HI-MATIC: ABSOLUUT RIJPLEZIER

DAILY's exclusieve HI-MATIC automatische transmissie met 8 versnellingen is beschikbaar in het hele gamma en biedt alle voordelen van comfort, veiligheid, brandstofbesparing en prestaties.

U kunt ook van al deze voordelen genieten, samen met de duurzaamheid en lage TCO van IVECO's Natural Power-technologie.

 

VERBETERDE CONNECTIVITEIT EN DIENSTEN

Op de DAILY is connectiviteit veel meer dan het gebruik van uw mobiele apparaat aan boord. Het is de basis van een hele reeks diensten waarmee we uw bedrijf proactiever en effectiever kunnen ondersteunen, stilstand tot een minimum kunnen beperken en uw productiviteit kunnen maximaliseren.

Meer uptime met proactieve services.

Geoptimaliseerde efficiëntie met voertuigstatusbewaking en rijstijlbeoordeling.

* Alleen beschikbaar in sommige versies